skip to Main Content

Uusi myynti- ja tuotekehityspäällikkö

Tässä on Lari Mämmelä, 26, Pienen Kalatilan uusi myynti- ja tuotekehityspäällikkö. Nuoresta iästään huolimatta Lari on ehtinyt toimia kala-alalla jo useita vuosia. Larilla on kalatalouden- ja jalostuksen koulutus ja hän on työskennellyt eri kalaliikkeissä Turussa ja Oulussa. Lari on intohimoinen…

Lue lisää

Kalanpoikaset kasvavat omalla tilalla

Meillä Pienellä Kalatilalla on myös omaa poikastuotantoa. Altaissamme tällä hetkellä kasvavat kirjolohet olemme hautoneet munista saakka. Samat koulutetut kala-alan ammattilaiset hoitavat kalojamme koko niiden elinajan ja kaloja ei näin ollen tarvitse siirtää ja kuljettaa paikasta toiseen.

Lue lisää

Siikaceviche

200g Pienen Kalatilan siikaa 1 sitruunan mehu 1 limen mehu suolaa ja mustapippuria 1/3 pnt tuoretta korianteria 1/2 punasipulia (tuoretta chiliä) saaristolaisleipää Poista fileestä ruodot ja nahka. Pilko pieniksi kuutioiksi. Purista joukkoon sitruunan ja limen mehut ja mausta suolalla ja…

Lue lisää

Yhteistyössä Mimis-versot

Pienen kalatilan kalat ja Kotipellon puutarhan Mimis-versot kasvavat symbioosissa kestävän tuotannon mallin mukaan. Kalalaitoksemme päällä sijaitsevassa kasvihuoneessa kasvavat versot saavat vetensä ja ravintonsa kalalaitokselta tulevasta vedestä. Kasvihuone puolestaan toimii osana kalojen veden puhdistusta. Yhteisessä kasvatuksessa saadaan myös paremmin hyödynnettyä lämpö…

Lue lisää

Oma uusi perkaamo

Pienen kalatilan oma uusi perkaamo valmistui joulukuussa 2017 kalankasvattamomme viereen. Oman perkaamon ansiosta kalojamme ei tarvitse kuljetella paikasta toiseen, vaan ne nostetaan altaasta suoraan moderneihin perkuutiloihimme, josta ne lähtevät jakeluketjuun. Oman perkaamon ansiosta tuotantoketjumme lyhenee entisestään ja kala on nopeammin…

Lue lisää

Paistettu siika

2  suomustettua, nahallista siikafileetä merisuolaa mustapippuria voita Poista ruodot fileistä. Huuhtele fileet ja kuivaa. Mausta fileet suolalla. Voit halutessasi leikata fileet pienemmiksi annospaloiksi. Kuumenna pannu ja lisää voi. Paista ensin nahkapuoli alaspäin. Kun nahka on kauniin ruskea ja rapea (n.…

Lue lisää
Load More
Back To Top