skip to Main Content
PIENEN KALATILAN KYLMÄSAVULOHIPASTA

PIENEN KALATILAN KYLMÄSAVULOHIPASTA

Kahdelle

200 g Rummo pastaa

Suolaa

½ fenkoli

½ sipuli

125 g / ½ ras kirsikkatomaatteja

Voita ja rypsiöljyä paistamiseen

2 dl kuohukermaa

Puolikkaan sitruunan kuori ja mehu

 

1 pkt Pienen kalatilan kylmäsavulohta

 

½ pnt tilliä

Parmesania raastettuna

 

Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä 10 min. Valuta, älä huuhtele.

Pilko fenkoli ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Laita pannulle tilkka öljyä ja nokare voita. Paista fenkolia ja sipulia miedohkolla lämmöllä hetki. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää pannulle.

Lisää pannulle kerma ja sitruunan raastettu kuori ja mehu. Anna kiehua hetki.

Lisää valutettu pasta ja sekoita hyvin. Kun kerma on imeytynyt pastaan ja kastike on paksua, ota pannu liedeltä pois. Revi joukkoon kylmäsavulohisiivut ja revi joukkoon tilliä.

Annostele lautasille ja raasta lopuksi päälle parmesania.

Back To Top