skip to Main Content

Pieni Kalatila – Kestävää kalaonnea

Kala on mainio proteiininlähde, joka sisältää paljon hyviä rasvoja sekä D-vitamiinia. Tänä päivänä kuitenkin kalastus ja kalankasvatus kuormittavat ympäristöä ja vesistöjä merkittävästi. Tämä asettaa meidät ongelman äärelle: kalaa olisi hyvä syödä, mutta mistä tietää, mikä kala on ympäristöystävällistä? Jotta sinä voisit nauttia kalaa hyvällä omallatunnolla, me Pienellä Kalatilalla kasvatamme kalamme kestävästi, pienemmällä ympäristökuormituksella.

Vesistöjen kuormitus ja ympäristön muutokset saivat meidät miettimään ympäristöystävällisempiä tapoja kasvattaa kalaa. Kehitimme aivan uudenlaisen tavan tuottaa kaloja kuivalla maalla, pienemmällä ympäristön kuormituksella.

Kalamme kasvavat 365 vuorokautta erityisessä kiertovesilaitoksessa, jossa tuotanto on eristetty kokonaan ympäröivästä luonnosta. Kestävän tuotannon järjestelmässämme jätteet, hukkaenergia, lämpö, ravinteet ja hiilidioksidi hyödynnetään ja kierrätetään energian- ja elintarviketuotantoon. Kuulostaa kalavaleelta, mutta sitä se ei totisesti ole.

Back To Top